Φωτιά Κερατέα - Φωτιά στην Κερατέα -Δήμαρχος Λαυρεωτικής: Η πυρκαγιά ... : Μεγάλη πυροσβεστική επιχείρηση βρίσκεται από το πρωί σε εξέλιξη στην κερατέα καθώς φωτιά ξέσπασε στην περιοχή μαρκάτι, ενώ οι κάτοικοι κλήθηκαν να την εκκενώσουν.

Φωτιά Κερατέα - Φωτιά στην Κερατέα -Δήμαρχος Λαυρεωτικής: Η πυρκαγιά ... : Μεγάλη πυροσβεστική επιχείρηση βρίσκεται από το πρωί σε εξέλιξη στην κερατέα καθώς φωτιά ξέσπασε στην περιοχή μαρκάτι, ενώ οι κάτοικοι κλήθηκαν να την εκκενώσουν.. Η ενημέρωση της πυροσβεστικής για τις φωτιές. 16.08.21 , 15:21 φωτιά κερατέα: Μάχη με τις αναζωπυρώσεις στην κερατέα. Για ακόμα μια φορά η ελλάδα και η αττική ζουν τον πύρινο εφιάλτη. Συνεχίζεται η μάχη σε δυο μέτωπα στην αττική, με κυρίαρχη την μεγάλη φωτιά στην κερατέα αλλά και με την φωτιά στα βίλλια.

Η φωτιά είναι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι. Για εμπρησμό κάνουν λόγο εμμέσως πλην σαφώς οι τοπικές αρχές στον δήμο λαυρεωτικής για τη μεγάλη εν εξελίξει φωτιά στην κερατέα, που ξέσπασε σήμερα, γύρω στις 11.00 το πρωί. Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο. Οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να δημιουργηθούν αντιπυρικές ζώνες έτσι ώστε η φωτιά να μην. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην κερατέα:

Φωτιά στην Κερατέα: Αυτόπτης μάρτυρας επιβεβαιώνει το ...
Φωτιά στην Κερατέα: Αυτόπτης μάρτυρας επιβεβαιώνει το ... from www.reader.gr
Σχεδόν ταυτόχρονα, δύο μεγάλα μέτωπα φωτιάς, ένα στην κερατέα κι ένα στα βίλια. Από το διάστημα φαίνεται ο καπνός από τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και απειλεί να περάσει στο δάσος του εθνικού δρυμού σουνίου. Οικισμοί εκκενώνονται ενώ φέρεται να αγνοείται ηλικιωμένη γυναίκα. Το σπίτι άλλα αυτό δεν είναι δυνατό γιατί έχει πιάσει φωτιά. Πατούλης, τόνισε στον σκαϊ πως τα πράγματα είναι καλύτερα. Με ακόμη μία φωτιά ήρθαν αντιμέτωποι οι δυνάμεις της. Πολύ μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Μάχη με τις αναζωπυρώσεις στην κερατέα.

Για εμπρησμό κάνουν λόγο εμμέσως πλην σαφώς οι τοπικές αρχές στον δήμο λαυρεωτικής για τη μεγάλη εν εξελίξει φωτιά στην κερατέα, που ξέσπασε σήμερα, γύρω στις 11.00 το πρωί.

Η φωτιά είναι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι. 16.08.21 , 15:21 φωτιά κερατέα: Οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να δημιουργηθούν αντιπυρικές ζώνες έτσι ώστε η φωτιά να μην. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο και αυτή την ώρα ισχυρή δύναμη επιχειρεί. Πολύ μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Η ενημέρωση της πυροσβεστικής για τις φωτιές. Δευτέρα, 16 αυγούστου 2021 11:17. Το σπίτι άλλα αυτό δεν είναι δυνατό γιατί έχει πιάσει φωτιά. Η φωτιά έχει κρατηθεί, παρά τις αναζωπυρώσεις. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι από τις φλόγες απειλούνται και σπίτια, ενώ έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση του οικισμού. Μεγάλη πυροσβεστική επιχείρηση βρίσκεται από το πρωί σε εξέλιξη στην κερατέα καθώς φωτιά ξέσπασε στην περιοχή μαρκάτι, ενώ οι κάτοικοι κλήθηκαν να την εκκενώσουν. Με ακόμη μία φωτιά ήρθαν αντιμέτωποι οι δυνάμεις της. Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο.

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα. Η φωτιά είναι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι. Από το διάστημα φαίνεται ο καπνός από τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και απειλεί να περάσει στο δάσος του εθνικού δρυμού σουνίου. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι από τις φλόγες απειλούνται και σπίτια, ενώ έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση του οικισμού. Το σπίτι άλλα αυτό δεν είναι δυνατό γιατί έχει πιάσει φωτιά.

Φωτιά στην Κερατέα: Που έχει διακοπεί η κυκλοφορία ...
Φωτιά στην Κερατέα: Που έχει διακοπεί η κυκλοφορία ... from www.newsit.gr
Ψάχνουν τους εμπρηστές της λαυρεωτικής. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι από τις φλόγες απειλούνται και σπίτια, ενώ έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση του οικισμού. Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο. Για ανεξέλικτη κατάσταση έκανε λόγο ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς στο iefimerida.gr αναφερόμενος στη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί στην περιοχή μαρκάτη στην κερατέα αττικής. Η φωτιά στην κερατέα καίει ανεξέλεγκτη. Το σπίτι άλλα αυτό δεν είναι δυνατό γιατί έχει πιάσει φωτιά. Πατούλης, τόνισε στον σκαϊ πως τα πράγματα είναι καλύτερα. Οικισμοί εκκενώνονται ενώ φέρεται να αγνοείται ηλικιωμένη γυναίκα.

Η φωτιά είναι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι.

Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο. Πατούλης, τόνισε στον σκαϊ πως τα πράγματα είναι καλύτερα. Οικισμοί εκκενώνονται ενώ φέρεται να αγνοείται ηλικιωμένη γυναίκα. Συνεχίζεται η μάχη σε δυο μέτωπα στην αττική, με κυρίαρχη την μεγάλη φωτιά στην κερατέα αλλά και με την φωτιά στα βίλλια. Πολύ μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Με ακόμη μία φωτιά ήρθαν αντιμέτωποι οι δυνάμεις της. Η φωτιά είναι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι. Από το διάστημα φαίνεται ο καπνός από τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και απειλεί να περάσει στο δάσος του εθνικού δρυμού σουνίου. Το σπίτι άλλα αυτό δεν είναι δυνατό γιατί έχει πιάσει φωτιά. Δείτε πώς φαίνεται ο καπνός από το διάστημα εικόνες ελεύθερος τύπος newsroom 16 αυγούστου 2021 16 αυγούστου 2021. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Σύμφωνα με καταγγελία, το πρωί της δευτέρας άτομα που επέβαιναν σε λευκό όχημα με φιμέ τζάμια, πέταξαν πίσω. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα.η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής και άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της.

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα. Για ανεξέλικτη κατάσταση έκανε λόγο ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς στο iefimerida.gr αναφερόμενος στη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί στην περιοχή μαρκάτη στην κερατέα αττικής. Συνεχίζεται η μάχη σε δυο μέτωπα στην αττική, με κυρίαρχη την μεγάλη φωτιά στην κερατέα αλλά και με την φωτιά στα βίλλια. Ψάχνουν τους εμπρηστές της λαυρεωτικής. Η φωτιά είναι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι.

Φωτιά στην Κερατέα -Δήμαρχος Λαυρεωτικής: Η πυρκαγιά ...
Φωτιά στην Κερατέα -Δήμαρχος Λαυρεωτικής: Η πυρκαγιά ... from www.iefimerida.gr
Σύμφωνα με καταγγελία, το πρωί της δευτέρας άτομα που επέβαιναν σε λευκό όχημα με φιμέ τζάμια, πέταξαν πίσω. Η φωτιά είναι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι. Οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να δημιουργηθούν αντιπυρικές ζώνες έτσι ώστε η φωτιά να μην. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Η φωτιά στην κερατέα καίει ανεξέλεγκτη. Για ακόμα μια φορά η ελλάδα και η αττική ζουν τον πύρινο εφιάλτη. Οικισμοί εκκενώνονται ενώ φέρεται να αγνοείται ηλικιωμένη γυναίκα. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα.η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής και άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της.

Η φωτιά είναι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι.

Μάχη με τις αναζωπυρώσεις στην κερατέα. Μεγάλη πυροσβεστική επιχείρηση βρίσκεται από το πρωί σε εξέλιξη στην κερατέα καθώς φωτιά ξέσπασε στην περιοχή μαρκάτι, ενώ οι κάτοικοι κλήθηκαν να την εκκενώσουν. 16.08.21 , 15:21 φωτιά κερατέα: Οικισμοί εκκενώνονται ενώ φέρεται να αγνοείται ηλικιωμένη γυναίκα. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην κερατέα: Η φωτιά στην κερατέα καίει ανεξέλεγκτη. Η φωτιά έχει κρατηθεί, παρά τις αναζωπυρώσεις. Δείτε πώς φαίνεται ο καπνός από το διάστημα εικόνες ελεύθερος τύπος newsroom 16 αυγούστου 2021 16 αυγούστου 2021. Για ανεξέλικτη κατάσταση έκανε λόγο ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς στο iefimerida.gr αναφερόμενος στη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί στην περιοχή μαρκάτη στην κερατέα αττικής. Πατούλης, τόνισε στον σκαϊ πως τα πράγματα είναι καλύτερα. Για το πύρινο μέτωπο στην κερατέα, ο περιφερειάρχης αττικής, κ. Δευτέρα, 16 αυγούστου 2021 11:17. Σχεδόν ταυτόχρονα, δύο μεγάλα μέτωπα φωτιάς, ένα στην κερατέα κι ένα στα βίλια.